Vereniging

Studievereniging A.S.V. Prosperus is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid voor de studenten van Hogeschool Inholland Diemen. A.S.V. Prosperus behartigt de belangen van studenten bij Hogeschool Inholland Diemen en organiseert daarnaast borrels, feesten, bedrijfsbezoeken, workshops en nog veel meer. In samenwerking met de opleidingen en Hogeschool Inholland Diemen, proberen wij een informatieve en gezellige bijdrage te leveren voor de studenten. Hierdoor heerst er een hechte band tussen studenten en docenten van de opleidingen. A.S.V. Prosperus is nog een vrij jonge vereniging en daarom zijn er nog veel kansen onbenut. De vereniging groeit sterk en omvat inmiddels meer dan 100 studenten. De vereniging is opgericht sinds de zomer van 2014.WIJ ZOEKEN JOU! 

A.S.V. Prosperus zoekt:  Activiteitencommissie-leden


De activiteitencommissie verzorgt verschillende activiteiten die dit jaar plaats zullen vinden.

Jullie zijn samen met het bestuur verantwoordelijk voor leuke, leerzame en gezellige activiteiten. Ben je goed in organiseren en heb je leuke idee├źn?Wil jij graag inbreng hebben voor de activiteiten voor dit jaar? Dan is dit de uitgelegen kans!  Mail ons snel naar: info@asvprosperus.nl

Waarin jij aangeeft waarom jij jezelf geschikt acht voor de commissie. Voor vragen en meer informatie? Contact ons via bovenstaand mailadres. We horen graag van je!